Alltid morro å åpne sånne |
Blank og gild. |
Tilbehør: Skje til å ha alko-gel e.l. i til å fyre opp med, plasseres under kullskuffen, fat med rist og hjul til å sette jævelskapen på. |
Varmeskjold for å få mer indirekte varme til maten og hindre grillos ved at evt. fett ikke drypper ned i kullene. (Grillristen er her tatt ut). |
Ja sånn ser den altså ut. Den nederste skuffen er fettsamler og den over er til kull. |
Her er kullskuffen med gassdyser satt in. Ja den kan fyres med enten kull eller gass. |
Apolo'n hadde ikke termometer og det må man ha. Satt inn et fra amerikanske Weber. |
|
Den er litt råflott, Lars... to eksosrør å greier :-)
SvarSlettPrøvde nettopp å fyre denne på gass. Dårlige greier. Lite eller ingen muligheter til å regulere. Og en varme så intens at en hel kylling hadde blitt til kremert på under ett minutt. Nei her blir det kun køl, ja. :-/
SvarSlettmå man være fræk og spørge hvad den brasilanske weber koster.............
SvarSlettOg her er måske forklaringen på at weber usa ikke er i brasilien , der er nogen der har rettigheden til navnet.
mvh jesper/amazonas
Hei Jesper.
SvarSlettDen kostet 1349 brasilianske real, ca 4000 NOK. Men den fås til under halve prisen hvis man ikke kjøper i rustftitt stål.
Weber USA er i Brasil, det er bare veldig få forhandlere her oppe i nord-øst og som regel har de ingenting inne. Og prisen er ca dobbelt så mye som i Norge :-(
http://www.churrasqueirasweber.com.br
Lars