Okseribbe er vel ikke så vanlig grillkost i Norge. Her i
Brasil er det mer vanlig. Dette er imidlertid første gangen jeg har prøvd.
Kjørte en test med to forskjellige metoder. En i en åpen grill og en i Weber-kula, innpakket i celofan
og alu.folie. Er jo skikkelig tyggis, så det tar en stund. Mener å huske det tok ca seks timer. Og dette var små stykker av den nederste, tynne delen av ribba.
|
Her ligger den ene på høyeste hakk i smia. |
|
Kun saltet med grovt salt. |
|
Den andre pakket inn etter beste evne. |
|
"Brasil mot USA" |
|
Så ille ser det ut etter nesten seks timer. |
|
Legges med kjøttsiden ned på slutten for å "svi" den litt. Blir sprøtt og godt . |
|
Denne lå innpakket i Weberen. |
|
Svis også litt på slutten. |
|
Den øverste lå innpakket og den nederste lå åpent. |
|
Øverst den som var innpakket og nederst, den som lå åpent. Må si at den som lå åpent ble saftigst. Mye fett men det gir jo smak og saft til kjøttet. Kan jo skjæres bort når man skal spise hvis man har slike fobier. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar