Søk i denne bloggen

tirsdag 8. mai 2012

Entrecôte i Apolo'n

Svei av en hel entrecôte i Apolo'n her om dagen. Er jo ikke så veldig vanskelig. Er jo bare å kjøre i et termometer og ta kjøttet ut når det har ønsket kjernetemp og la det vile noen minutter i alu.folie. Dette kan selvfølgelig også lages på en kulegrill med indirekte varme.




Her ligger entrecôten på en liten rist (faktisk fra Abu Garcia røkeren). Gnidd inn med salt og pepper og en kladd smør på toppen Under ligger det gulrøtter, paprika, løk og chuchu (en brasilliansk grønnsak) og en skvett kjøttkraft. Ved siden av ligger poteter med pommes frites krydder.

Her er varmeskjoldet tatt ut, da kjøttet skal ligge i en form.

God fyr nå ja.

Ned skorstein kan man se potetene.

Her er kjøtt og poteter tatt av og sjyen får kose seg litt mens kjøttet viler i alu.foile.

Her har entrecôten vilt seg litt og kan skjæres opp.

Ble ok det her.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar