Men whatever, her er noen bilder fra dagens "ribs party".
Lagde en "vanlig" spareribs og en med Jack Daniel's pineapple sauce. Klikk her for mer detaljer om den. (Nederst på siden).
Ribs etc. legges først slik. |
Etter ca. to timer. |
På rista under ligger en vanlig spareribs. |
Etter ca. to timer legge ribsen, som er kuttet St. Louis style, oppå annanasen. |
Noen ganger underveis øses det saus over. |
På med litt bønner. |
Her etter fem timer, har bønnene blitt flyttet over i ovnen og spareribsen lagt opp for nærmere ettersyn og stell, dvs. et strøk med BBQ sauce. |
Rimelig ferdig etter drøyt 5 timer. |
Den vanlige spareribsen. |
Jack Daniel's ribs. |
Denne er rene desserten. |
Enig ang at b.b.ribs og spareribs burde være hyllevare. De ferdigkokte greiene man får i butikken er ikke bra råvare når man heller vil gjøre ting fra scratch selv.
SvarSlett