Da det bare skulle grilles for en person i dag, ble Weber's Smokey Joe benyttet. Den er veldig fin til småtterier som dette.
![]() |
| Fine stykker på ca 300g hver. |
![]() |
| Saltet godt på begge sider og la den i kjøleskapet. |
![]() |
| Her har den lagt med salt i kjøleskapet en time og tyve minutter. Tørkes godt av før den går på grillen. |
![]() |
| Rett fra kjøleskapet og på grillen. Trenger ikke å romtemperere kjøttet. Det viktigste er at det er tørt på overflaten. Da får det lettere en fin og smakfull stekeskorpe. |
![]() |
| Fordel med skikkelig varm grill. |
![]() |
| Etter ca 3 minutter ble den snudd. |
![]() |
| Etter ca 3 minutter på hver side var det over på indirekte varme og steke litt til. |
![]() |
| Lå ca 5 minutter på indirekte varme. Under lokk selvfølgelig. |
| Så var det tid for hvile. Lå ca 5 minutter for at kjøttsaften skulle "sette seg". |
![]() |
| Med mac and cheese. |
![]() |
| Grønnsakene i dag kom fra der pepper'n gror. Nykvernet sort pepper altså. |
![]() |
| Dette var nok det beste man har spist denne uka. Den smaken man får ut av godt kjøtt på en kullgrill, er vanskelig å overgå. |











Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar