Søk i denne bloggen

lørdag 21. september 2013

Vakuumpakking av pulled pork

Har jo nevnt vakuumpakking her før.
Men vil nå bare vise hvor kjekt dette er til oppbevaring av ferdig mat. Røkte noen spareribs i UDS'n forrige helg. Fire av dem ble laget med denne metoden. Ble så maltraktert til pulled pork, vakuumpakket og fryst ned.








Fem St. Louis style spareribs i UDS'n. Tre timer i røken.....



...og tre timer i alufolie. (En fikk bare to timer i folie, da den ble spist på vanlig måte).





Her er ca 250g stivfrossen, vakuumpakket pulled pork. Det kan lønne seg å legge litt tørkepapir inni posen så ikke saften suges inn i vakuumpumpen. Jeg gjorde ikke det her men det gikk akkurat bra.





Kokte opp vannet, la posen i, la på lokk og slo av varmen. Og etter 10 minutter er det her ferdig.





Tint, gjennomvarmt og like saftig som det var forrige helg.






Her har man ekte BBQ på 10 minutter!






2 kommentarer:

  1. Kjempeløsning, dette vil jeg bruke selv.

    Takk for gode ideer og flott side.

    SvarSlett