Dette var første test av WSM med lavasten istedenfor vann i vannpanna. Kan ikke si at jeg merket mye forskjell uten vann. Hadde mye vind denne gangen men det holdt seg bra i ca 16 timer før det var nesten tomt for briketter og tempen ramla under 100 grader. Nakken lå i ca 14 timer og spareribsen i ca 6 timer. Har ikke tenkt å skifte religion, men nå er det vel nok gris for en stund :-)
Drøyt 3kg svinenakke klar til å rubbes |
Snart midnatt og oppfyring igang. |
Minion-metoden med tre av pecan og kirsebær. |
Glødende briketter i midten. |
Tempen på vei opp. Vil ha ca 120 grader. På bordet, en bit kirsebærtre som ble lagt i midten av brikettene.
|
Da var det midnatt og grisen skal kose seg her i natt. Her ses vannpanna som har lavastener oppi og er pakket i folie.
|
Røkfyllt inni her. |
Her har disse lagt ca fire timer og det er på tide å kline på litt saus. |
Smurt med Teigens BBQsaus. |
Her er pulled pork dagen derpå med potetsalat rett fra boksen og Boston Baked Beans (på en måte... Hadde ikke melasse, kun brunt sukker. Ble ok lell).
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar