Har er noen smågriller som er brukendes til litt av hvert. Alle er i hvertfall 100 ganger bedre enn engangsgrill (som skulle vært forbudt).
 |
Her på tur med en Biltema-grill for noen år siden. Grillen har jeg ennå. (Men Jeepen er solgt).
|
 |
Weber Go-Anywhere og Weber Smokey Joe Gold.
|
 |
Go-Anywhere på camping i Danmark for et par år siden. |
 |
Ypperlig turgrill.
 |
Entrecote i Skagen. |
|
 |
Skal ikke kimse av denne. Går greit å grille indirekte og på den. Her tror jeg det gikk i helgrilla entrecote.
|
 |
Hadde på litt hickoryflis for røksmak. Inni ligger kull og flis til høyre og kjøttet til venstre. Luftspjeld litt åpen i bunn under kullene. I topp er kun spjeldet over kjøttet åpent så røk og varme kan passere forbi kjøttet.
|
 |
Smokey Joe er fin til småtterier som dette f.eks. |
Har også en Abu Garcia røker men den er vel ikke så mye å snakke om.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar