Søk i denne bloggen

lørdag 12. mai 2012

Sjømat på grillen

Gjør seg med litt sjømat innimellom allt kjøttet. Reker og fisk i dag.

Rekene er blandet med tre farger paprika, oljet litt og krydret med litt grillkrydder. Må ikke ha på for mye krydder, da det tar smaken fra rekene.

Fisken er en ariocó, eller lane snapper  (lat.: Lutjanus synagris). Whatever....
Hadde kun litt olje, salt og pepper på fisken. Hadde vårløk i buken. (Vet ikke om det egentlig ga noe smak?).




Oppfyring. La i litt kull først og fullt rør med fyr oppå.
Vil ha det så varmt som mulig nå og det ser mildt ut det her.
Rå reker med paprika og grillkrydder.
En sånn er ikke noe særlig på komfyren men ille bra på grillen.
Med god varme tar dette bare noen få minutter. Hvis man bruker kokte reker, må man være kjapp så det ikke blir tyggis.

Varmt ja!
Nesten ferdig.
Done!
Ariocó. Denne har fiskehandleren rensket, Bare å salte og pepre.

Klar til innsats.
Grillhansker bør man ha. Dem har jeg fått av min kjære søster.

Kunne tenkt meg skinnet litt mere svidd men kjipt hvis kjøttet blir tørt. 

Fattern's stekte makrell er bedre, men absolutt snadder det her og.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar