Søk i denne bloggen

tirsdag 22. juli 2014

Singapore pork satay

Veldig enkel grilling i dag. Men veldig godt.  En pakke med sataymarinade og saus som en kollega tok med fra Singapore. Trenger bare kjøtt, en skvett vann og litt olje. Og en grill og grillspyd selvfølgelig.

Kjøttet i dag var svinefilet, skåret i terninger. Dette ble lagt i marinaden i morges, før jeg gikk i vei til en dags ærlig arbeid. Vel hjemme var det bare å fyre opp grillen og lage sausen mens kullet ble klart.

Man får tak i omtrent samme greiene i Norge. Har lagd dette før og da kjøpte jeg denne her i en Asia-butikk i Fredrikstad.

Som de fleste vet, så bør man legge grillspydene i vann i hvertfall en halvtimes tid, så de ikke brenner opp på grillen. Men hvis man legger de i varmt vann, så trekker de til seg vannet fortere.


Blir ikke så mye enklere enn dette.

Weber Smokey Joe i lett arbeid.

Med sataysaus og ris.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar