Søk i denne bloggen

søndag 9. september 2012

Ribs 'n' pulled pork

Dette var første test av WSM med lavasten istedenfor vann i vannpanna. Kan ikke si at jeg merket mye forskjell uten vann. Hadde mye vind denne gangen men det holdt seg bra i ca 16 timer før det var nesten tomt for briketter og tempen ramla under 100 grader. Nakken lå i ca 14 timer og spareribsen i ca 6 timer. Har ikke tenkt å skifte religion, men nå er det vel nok gris for en stund :-)

Drøyt 3kg svinenakke klar til å rubbes

Snart midnatt og oppfyring  igang.

Minion-metoden med tre av pecan og kirsebær.

Glødende briketter i midten.

Tempen på vei opp. Vil ha ca 120 grader. På bordet, en bit kirsebærtre som ble lagt i midten av brikettene.

Da var det midnatt og grisen skal kose seg her i natt. Her ses vannpanna som har lavastener oppi og er pakket i folie.

Røkfyllt inni her.

Her har disse lagt ca fire timer og det er på tide å kline på litt saus.

Smurt med Teigens BBQsaus.
Her er pulled pork dagen derpå med potetsalat rett fra boksen og Boston Baked Beans (på en måte... Hadde ikke melasse, kun brunt sukker. Ble ok lell).





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar